КАСОВИ АПАРАТИ - ДОСТАВКА, СЕРВИЗ, КОНСУМАТИВИ

НОВИ КАСОВИ АПАРАТИ

TREMOL S21

Касови апарати
Мобилен касов апарат с компактни размери. С подобрена функционалност, базирана на висококачествени компоненти. Предлага възможност за свързване на външни устройства за съхранение на данни: USB и Micro SD. Съобразен с последните изисквания на Наредба Н-18 на Министерство на финансите.

TREMOL M23

Касови апарати
Най-новият модел от серията настолни касови апарати с подобрен дизайн и функционалност. Изключително бърз и лесен за употреба, благодарение на интуитивния си потребителски интерфейс, съчетан с графичен дисплей и клавиатура с навигационни клавиши.
Предлага различни видове интерфейси, както и възможност за свързване на външни устройства за съхранение на данни чрез  USB и Micro SD. Съобразен с последните изисквания на Наредба Н-18 на Министерството на финансите.

TREMOL A19 Plus

Касови апарати

Касов апарат от последно поколение, който съчетава отлично компактни размери с функционалност. Оборудван с всички видове интерфейси и възможност за свързване на външни устройства за съхранение на данни: USB и Micro SD. Отговаря на последните изисквания на Наредба Н-18 на Министерство на финансите.
TREMOL M20

Касови апарати

Настолен касов апарат, подходящ за широк кръг от търговски обекти, благодарение на богатите интерфейсни възможности, които предлага. С бърз и безшумен принтер и система за лесно зареждане на хартията Easy Load. Съобразен с последните изисквания на Наредба Н-18 на Министерството на финансите.
Касови апарати с вграден данъчен терминал и КЛЕН

TREMOL ZM-KL

Касови апарати
  Стационарен касов апарат с опция работа с батериен блок NiMH 6V/2000mAh.
 

TREMOL ZS-KL

Касови апарати
TREMOL ZS-KL e компактен преносим касов апарат с вграден ДТ (данъчен терминал) и КЛЕН (контролна лента на електронен носител).

TREMOL M-KL

Касови апарати
Стационарен касов апарат с вграден данъчен терминал и КЛЕН.
 

TREMOL S-KL

Касови апарати
Мобилен касов апарат с вграден данъчен терминал и КЛЕН.
 

TREMOL SB - KL

Касови апарати
Касов апарат за автобусни превози.

TREMOL MB - KL

Касови апарати
Касов апарат за автобусни превози.
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg