КАСОВИ АПАРАТИ - ДОСТАВКА, СЕРВИЗ, КОНСУМАТИВИ

CARAT

CARAT LEADER - KL

Копие на CARAT
CARAT LEADER – KL е фискално устройство от нова генерация, в което са реализирани най-съвременните принципи за изграждане на електронни касови апарати. Интуитивният потребителски интерфейс клавиатура – графичен операторски дисплей (128х64 точков) - предоставя на потребителя изключителна функционалност, съчетана с гъвкавост и удобство за работа във всички работни режими. Широко развитата му периферия дава възможност за комуникация с широка гама периферни устройства.
Carat Leader – KL е ориентиран с лице към съвременния потребител за задоволяване на неговите високи изисквания.

CARAT MOBICA - KL

Копие на CARAT
CARAT MOBICA-KL е портативен електронен касов апарат с фискална памет, с вградени Контролна лента на електронен носител и Данъчен терминал за връзка с НАП и отговарящ на всички изисквания на Наредба Н-18/2006 на МФ.

C касовия апарат се работи удобно в магазини, аптеки и заведения за обществено хранене със захранване от електрическата мрежа 220 V. С добавяне на акумулаторен блок (опция) работата може да продължи дори и при отпадане на напрежението в мрежата.

Изключително малките му размери и тегло го правят особено удобен за работа в сферата на: разносна търговия и услуги по домовете, пощенски и куриерски услуги, медицински услуги, щандове и сергии на открито.


В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg